Santa's hat in the gym.

Vi på X100 Fitness är stolta över att erbjuda ett exklusivt julerbjudande till våra kunder.

Vi erbjuder priser på personlig träning och kroppsinmätningar, så att du kan komma igång med din träning och nå dina mål.

Vi erbjuder också rabatter på våra träningspass och andra träningstjänster.

Detta är ett bra tillfälle att ta del av våra tjänster och erbjudanden på X100 Fitness.

Du kan komma igång med din träning under julen och därmed få en bra start på det nya året.

Personlig träning
Våra personliga tränare erbjuder professionell träning som är anpassad till dina individuella mål och behov. Vi har utbildad personal som kan hjälpa dig att uppnå de träningsmål som du har satt upp. Vi har också en träningsapp som kan användas för att spåra din träning och följa dina framsteg.

Kroppsinmätningar
Genom våra kroppsinmätningar kan vi hjälpa dig att se till att du tränar effektivt och med rätt teknik. Vi använder oss av modern teknik för att mäta din kropp och se till att du tar de rätta stegen för att nå dina mål.

Gruppträning
Våra gruppträningspass erbjuder en möjlighet att träna tillsammans med andra personer och hålla motivationen uppe. Vi har ett brett utbud av gruppträningspass, så att du kan välja det som passar bäst för dig och dina mål.

Specialerbjudanden
Under vårt julerbjudande erbjuder vi dig även specialerbjudanden som du inte får missa. Vi erbjuder exempelvis en månads gratis träning för att du ska kunna prova våra tjänster.

 Välkommen till oss!