X100 Fitness gym platser

Trelleborg City

X100 Fitness är stolta över att ha en boutique fitness-anläggning i Trelleborg City. Vår anläggning erbjuder en lyxig och avkopplande träningsmiljö, så du kan koppla av och fokusera på din träning.

Vårt utbud av träningsformer inkluderar allt från konditionsträning och styrketräning till yoga och pilates. Vi har också ett stort utbud av moderna träningsredskap och utrustning, så du kan variera din träning och få ut det mesta av din träningstid.

Vår stora och rymliga gruppträningssal erbjuder ett brett utbud av gruppträningspass, så du kan träna tillsammans med andra och hålla motivationen uppe. Våra duktiga och erfarna tränare hjälper dig att sätta upp en träningsplan som passar just dig och dina mål.

Vår boutique fitness-anläggning ligger i hjärtat av Trelleborg City, så det är enkelt att komma till oss oavsett om du bor eller jobbar i närheten. Vi har även tillgång till en stor parkeringsplats, så du kan enkelt parkera din bil när du tränar hos oss.

Kom och träna med oss på X100 Fitness i Trelleborg City och upplev en lyxig träningsmiljö! Vi ser fram emot att träffa dig och hjälpa dig att nå dina mål.

Höllviken

I Höllviken finns vi med kurser och personlig träning. I Formtoppens lokaler/gym

Skanör

I Skanör erbjuder vi personlig träning. I Formtoppens lokaler/gym

Västra Ingelstad

I Västra Ingelstad erbjuder vi personlig träning. I Formtoppens lokaler/gym

Contact form