Historia

X100 Fitness grundades 2021 av Madeleine Q Linné, allmänt ansedd som en av sveriges främsta personliga tränare och expert på kroppssammansättning.

Verksamheten föddes ur Madeleines vision att skapa en plats där människor visste att de kunde träna och få de resultat de ville ha, och inte det ineffektiva “Quick-fix”, “Weeks of hell” program som genomsyrade den svenska personliga träningsbranschen vid den tiden.

Redan år 2000 uppkom de första drömmarna om att en dag äga ett eget gym. Madeleine-May arbetade då extra på gymmet Club Nautilus i Malmö vid sidan om gymnasiestudierna

2016 väcktes drömmarna på nytt, efter en PT-tävling under Fitness-festivalen i Stockholm, där Madeleine-May hamnade på 1:a plats. Vinsten för en förstaplacering var en plats på Nordic Wellness och ett jobb som personlig tränare där.

Därefter började MM arbeta på Nordic Wellness som personlig tränare, därefter även som gruppträningsansvarig, vidare till platschef. Här utvecklades drömmarna bort från gymkedjor till idén om ett eget PT-gym.

Contact form