Träning på stranden

Sommar, sol och strandträning! Vi på X100 Fitness är stolta över att kunna erbjuda ett nytt träningskoncept sommar, nämligen träning på stranden i Trelleborg. Denna nya träningsform är ett utmärkt sätt att komma ut och njuta av sommarvärmen, samtidigt som du tränar och förbättrar din hälsa och kondition.

Träningen på stranden kommer att vara anpassad för alla nivåer, från nybörjare till avancerade. Det kommer att finnas flera olika träningsformer att välja mellan, inklusive styrketräning, konditionsträning, yoga och pilates. Du kan välja att köra ett träningspass eller delta i flera pass, allt beroende på dina behov och önskemål.

Fördelarna med att träna på stranden är många. För det första, får du träna utomhus och andas in frisk luft. För det andra, är sanden en utmärkt yta att träna på eftersom det är mjukt och ger mindre stötar på lederna. För det tredje, ger havet en vacker och lugnande utsikt att titta på under träningen.

För att delta i vår strandträning erbjuder vi ett sommarkort som kostar endast 499 SEK och inkluderar obegränsad tillgång till våra strandträningspass. Detta är ett fantastiskt erbjudande för alla som vill ta sin träning till nästa nivå under sommaren och samtidigt få ut det mesta av de varma dagarna på stranden.

Så om du är redo att prova på en ny träningsform och ha kul samtidigt som du förbättrar din hälsa och kondition, då är strandträning på X100 Fitness i Trelleborg det perfekta valet för dig. Vi ser fram emot att träna med dig på stranden i sommar!