Upptäck Turkiet på en träningsresa till Pegasos World med X100 fitness och Nazar.se

Har du någonsin känt behovet av att resa bort, men samtidigt inte vilja offra din hälsa och träningsrutin? Då är en träningsresa till Pegasos World i Turkiet det perfekta alternativet för dig! X100 fitness och Nazar.se har gått samman för att erbjuda en enastående träningsresa till en av Turkiet’s vackraste platser.

Vad ingår i träningsresan?

Träningsresan till Pegasos World inkluderar allt som du behöver för att koppla av, återhämta dig och träna på samma gång. Direktflyg tur och retur från Köpenhamn, transfer till och från hotellet, sju dagars boende på det lyxiga femstjärniga Pegasos World, All Inclusive mat, tre träningsaktiviteter om dagen och coachingsamtal. Med andra ord behöver du inte oroa dig för någonting – allt du behöver för en avkopplande och hälsosam semester finns redan på plats.

Varför välja Pegasos World?

Pegasos World har allt du behöver för en avkopplande semester och samtidigt möjligheten att hålla dig i form. Hotellet ligger direkt vid havet och har en av Turkiets vackraste stränder. Du kan koppla av vid poolen eller på stranden, delta i en av de många vattensporter som erbjuds eller besöka hotellets spa för att njuta av en avkopplande massage eller annan behandling. Dessutom erbjuder hotellet en mängd olika träningsaktiviteter, vilket gör det till det perfekta valet för en träningsresa.

Träningspassen inkluderar allt från yoga och pilates till vattengymnastik och löpning på stranden. Du kan även delta i högintensiva träningspass och styrketräning för att variera din träning och utmana dig själv. Under hela resan kommer du att ha tillgång till personlig träning och coachingsamtal för att få individuell rådgivning och stöd.

Rumstyper och priser

Priserna för resan börjar på 12 299 kronor per person med del i dubbelrum med balkong. Vi har dock begränsade antal platser, så det är först till kvarn som gäller. Om du bokar innan den 31 mars 2023 kan du dessutom få en rabatt på 500 kronor på priset.

Om du är intresserad av att bo i en annan rumstyp kan du kontakta oss för prisuppgifter. Vi erbjuder även priser för medresenärer som kan diskuteras vid förfrågan.

Varför en träningsresa är en bra investering i din hälsa

Att resa på en träningsresa är ett utmärkt sätt att investera i din hälsa. Det ger dig chansen att koppla av, återhämta dig och träna på samma gång. Träningsresor är också ett utmärkt sätt att bryta vardagens träningsrutiner och utmana dig själv