s2 (1)

EN SUPEREFFEKTIV METOD FÖR ETT SUNDARE LIV!

Är du redo att förändra ditt liv?

Under de kommande 100 dagarna hjälper vi dig att förbättra din hälsa genom att skapa bättre och hälsosammare vanor. Vi erbjuder dig ett program som gör dig till en bättre version av dig själv. Med de rätta verktygen kommer du att kunna påbörja din resa för att förändra ditt liv.

De första 100 dagarna för varje ny vana är de viktigaste för att den ska lyckas. Därför kommer vi att förse dig med 100 matlådor – det här är hälsosamma, frysta måltider som hjälper dig att hålla dig på rätt spår med din dietplan. Du kommer också att få tillgång till:

Du får tillgång till följande:

-100 matlådor som är hälsosamma, frysbara och redo att användas när som helst. Du kommer aldrig att behöva oroa dig för vad det blir till middag eller om det kommer att vara bra för dig!

 

-Fysiska möten med våra personliga tränare för att få råd om hur du bäst implementerar dina nya vanor och lära dig hur de kan hjälpa dig att nå dina mål. Vi förstår att det är lätt att falla ur spår när ingen är där för att hålla dig ansvarig – det är därför vi finns här för dig!

 

-Gymträning med våra personliga tränare så att vi tillsammans kan bedöma din konditionsnivå och sätta upp uppnåeliga mål utifrån dina nuvarande livsstilsval (och brist på sådana).

 

-En digital plattform där vi erbjuder dagliga träningspass och utmaningar så att även om du inte träffar oss personligen finns det fortfarande någon som vill inget hellre än att du ska lyckas!