Viktminskning handlar inte bara om att äta mindre och röra sig mer. För att lyckas med sin viktminskning på lång sikt är det viktigt att också fokusera på sina vanor och tankar.

På X100 Fitness erbjuder vi en unik viktminskningsmetod som fokuserar både på kost och träning, men också på att hjälpa dig att ändra dina dåliga vanor och negativa tankar.

Våra erfarna tränare hjälper dig att sätta upp en träningsplan som passar just dig och dina mål. De ger dig också råd och tips på hur du kan förbättra din träning och nå dina mål snabbare.

Samtidigt jobbar vi också med att hjälpa dig att ändra dina dåliga matvanor och äta hälsosammare. Vi ger dig råd och tips på hur du kan ändra dina matvanor och laga hälsosamma och smakfulla måltider.

Men det viktigaste är att hjälpa dig att ändra dina negativa tankar och tro på att du kan nå dina mål. Vi ger dig verktyg och metoder för att hantera motgångar och öka din självkänsla, så att du kan hålla motivationen uppe och fortsätta att sträva efter dina mål.

Kom och prova vår unika viktminskningsmetod på X100 Fitness och se resultatet av din träning och din hårda arbete med att ändra dina vanor och tankar redan efter.

Vi kommer att satsa på dig, lika mycket som du är beredd att satsa på dig själv! 

 

Behöver du:

 Gå ner i vikt

 Bli starkare

 Skapa en sund livsstil

 Få bra och hållbara vanor

 Må bättre psykiskt såväl fysiskt

Isåfall är detta koncept perfekt för dig!!