X100 Dagar

Din chans att göra en förändring som varar!

Boka en gratis konsultation via vår kalender här på sidan för att lära dig mer om vår X100 dagar-program. Träffa en av våra instruktörer eller personliga tränare och gå igenom dina mål och hur vårt program kan hjälpa dig att nå dem. Ta det första steget mot en starkare kropp och en hälsosammare livsstil idag!

Klienter

Vårt X100 dagar-program är resultatet av många års erfarenhet inom träning och hälsa. Vi på X100 Fitness har alltid varit passionerade om att hjälpa människor att nå sina träningsmål och skapa en hälsosammare livsstil.

Efter många år av att ha erbjudit gruppträning och personlig träning, insåg vi att det fanns ett behov av en mer strukturerad och omfattande program för de som verkligen ville förbättra sin hälsa och kondition på lång sikt. Och så föddes idén till vårt X100 dagar program.

Under dessa 100 dagar kommer du att få följa en kostplan och ett träningsupplägg som är anpassat efter just dina behov och mål. Du kommer att få träna både i vårt gym på gruppass och genom hemmaträning, så att du kan hitta den träningsform som passar dig bäst. Och du kommer att få stöd och motivation från våra duktiga instruktörer och personliga tränare under hela programmet.

Vårt X100 dagar-program är den perfekta lösningen för dig som vill göra en förändring som varar. Så om du är redo att ta det första steget mot en starkare kropp och en hälsosammare livsstil, välkommen att boka din plats idag!

Exakt vad som ingår

Här är en punktad lista över alla fantastiska saker som ingår i X100 dagar:

  • En personlig träningsplan och kostplan, anpassad efter dina behov och mål, med exakt vad som ska tränas och ätas varje dag
  • En digital plattform där du kan följa din progres och ge och få feedback under resans gång
  • Kosttillskott de första 9 dagarna för att ge dig en bra start på din resa mot en hälsosammare livsstil
  • Gruppträningar på vårt gym i Trelleborg, där du kan träna tillsammans med andra och få extra motivation och stöd
  • Träningsuppgifter att utföra hemma, så att du kan träna på ett sätt som passar dig bäst och få en mer varierad träning
  • Stöd och motivation från våra duktiga instruktörer och personliga tränare under hela programmet, så att du alltid har någon att vända dig till och få hjälp och stöd under resans gång

Med X100 dagar får du allt du behöver för att göra en hållbar förändring av din hälsa och livsstil. Så om du är redo att ta det första steget mot en starkare kropp och en hälsosammare livsstil, välkommen att boka din plats idag!

Vanliga frågor vi har fått från andra deltagare

X100 dagar programmet är en strukturerad kurs som hjälper dig att nå dina träningsmål och skapa en hälsosammare livsstil. Du kommer att få följa en kostplan och ett träningsupplägg som är anpassat efter just dina behov och mål, och du kommer att få träna både i vårt gym på gruppass och genom hemmaträning.

Ja, absolut! Vårt X100 dagar är perfekt för alla, oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren tränare. Våra instruktörer och personliga tränare anpassar träningsupplägget efter dina förutsättningar och mål, så du kan ta det i din egen takt.

Det beror på dina mål och förutsättningar. Vi rekommenderar att du tränar minst tre gånger i veckan under programmet, men det kan vara mer eller mindre beroende på vad som passar dig bäst. Vi kommer att göra en individuell bedömning och sätta upp ett träningsupplägg som passar just dig.

Ja, absolut. Vi strävar alltid efter att anpassa våra kostplaner efter våra kunders individuella behov och önskemål. Så om du har allergier eller specifika preferenser gällande mat, tveka inte att informera oss så att vi kan anpassa kostplanen efter det.

Nej, X100 dagar är ett program som sträcker sig över 100 dagar. Vi rekommenderar att du deltar under hela perioden för att få ut det mesta av programmet och nå dina mål.

Det beror på vilken typ av skada eller medicinskt tillstånd du har. Vi rekommenderar att du rådgör med din läkare innan du anmäler dig till programmet, så att du kan vara säker på att det är säkert för dig att delta.

Ja, det är möjligt att träna tillsammans med en vän eller partner under X100 dagar. Kontakta oss för att diskutera möjligheterna och se om det är något som kan passa er båda. Vi vill gärna hjälpa er att nå era mål tillsammans!

Boka gratis konsultation

Om du vill veta mer om vår X100 dagar och hur den kan hjälpa dig att nå dina träningsmål, boka en gratis konsultation via vår kalender här på sidan. Träffa en av våra duktiga instruktörer eller personliga tränare, och få svar på dina frågor om programmet. Välkommen att ta det första steget mot en starkare kropp och en hälsosammare livsstil idag!