7 Dagars Full Tillfredsställelse-Garanti

X100 Fitness sätter vi alltid ditt välbefinnande och din tillfredsställelse i främsta rummet. Vi är stolta över våra Online Program, våra träningsutmaningar och den rika kostdatabas vi erbjuder samt övriga funktioner, men vi förstår också att alla är unika och att vad som fungerar för en person kanske inte passar en annan.

Därför har vi implementerat vår 7 dagars garanti. Om du, efter att ha deltagit i något av våra program och testat våra resurser, känner att det inte motsvarar dina förväntningar, vill vi att du ska känna dig trygg med ditt beslut att pröva något av X100 Fitness Online program. Om du inom de första 7 dagarna bestämmer dig för att programmet inte är för dig, återbetalar vi din anmälningsavgift i sin helhet.

Detta är inte bara ett tecken på vårt förtroende för våra program, utan också vårt åtagande till dig som kund. Vi vill att du ska känna dig uppskattad, hörd och omhändertagen, från första stund till din sista dag med oss.

Så när du kliver in i X100-gemenskapen, gör det med förvissningen om att din tillfredsställelse är vår högsta prioritet. Oavsett om du stannar med oss för en vecka eller en livstid, strävar vi efter att ge dig den bästa möjliga upplevelsen.

Contact form