Exempel på våra härliga klienter

pt online pris

Hos er har jag hittat mer än en Personlig Tränare; jag har hittat en partner i min hälsas resa. Ni bryr sig genuint om min utveckling och gör träningen rolig, trots utmaningarna med utomhusträning i kyla under pandemin. 🏋️‍♀️ Tillsammans har vi tacklat svagheter och byggt styrka som förändrat min vardag - mindre huvudvärk och ryggont! 💪 Jag tränar inte bara för att vara stark, jag tränar för att må bra långsiktigt, och ni delar den visionen. Varje pass med er får tiden att flyga iväg. 🙌 Stark rekommendation till alla som söker en empatisk, professionell tränare som ser dig.

Min tid med er på X100 har varit enastående. Efter mitt diskbråck sökte jag en väg tillbaka till träningens värld, och X100 var nyckeln. 'Madeleine är mer än en PT; hon är en motivationskraft som förvandlar träning till glädje.' Ert unika sätt att kombinera trygghet och motivation har inte bara hjälpt mig att överträffa mina egna förväntningar, utan också att uppskatta varje steg på vägen. Er energi och kunskap har varit ovärderliga, vilket gjort att mina träningspass inte bara är effektiva utan också roliga. Tack X100, för att ni har gjort träning till en glädjefylld del av mitt liv igen.

Jag måste bara berätta hur värdefull min tid med er var och hur den har påverkat mitt liv. Ett år efter att jag startade hos er i september 2021, lever jag och min familj ett hälsosamt och medvetet liv utan att utesluta något.

Ert program lärde mig om balansen i kost och träning, vilket har varit grundläggande även när jag nu siktar på att bygga muskler med ett kaloriöverskott. Den kunskap jag fick från er är fortfarande tillämpbar, trots nya mål.

Ni är verkligen "den sista coachen någon behöver", och jag ville att ni skulle veta hur mycket jag uppskattar er insats och de resultat jag uppnått tack vare er.

Stort tack!

 • thomas pt online

  Thomas förvandling

  X100 överträffade mina förväntningar! Med en enkel app, inspirerande live-sessioner och läckra recept, känner jag mig nu starkare både fysiskt och mentalt. Ett måste för alla som söker en holistisk förändring!
  Thomas P, Elektriker, 52år

 • felicia pt online

  Felicias framsteg

  Efter att ha fött två barn kände jag att jag behövde något för att hitta tillbaka till mig själv. X100 var mer än bara träning; det blev min tid, mitt andrum. Receptdelen var en livräddare, och meditationstipsen fick mig att sova bättre på nätterna. En komplett livsstilsändring!

 • sofia personlig träning online

  Sofias resa

  Jag kände att det var dags att prioritera min hälsa. X100 Fitness introducerade mig till PT Online träning, något jag trodde inte var för mig. Jag hade fel! Appen är lätt att använda, och att kunna träna tillsammans med andra, även på distans, har hållit mig motiverad.

1 av 3