Din guide till bättre hälsa

Detaljerade övningsinstruktioner och veckovisa live-sessions, erbjuder appen allt du behöver för en motiverande träningsupplevelse. Lägg till en omfattande måltidsdatabas med näringsrika recept och insiktsfulla artiklar om meditation, sömn och kost, och du har en helhetssyn på välbefinnande. Allt detta, förpackat i en användarvänlig design, redo att stödja och inspirera dig varje dag.

Ladda ner appen

Om X100 Fitness-appen

Vår app är din centrala hubb för X60-programmet. Genom den får du tillgång till detaljerade träningsinstruktioner, veckovisa live-sessions och en omfattande måltidsdatabas. Följ ditt 60-dagars träningsäventyr, koppla upp dig mot vår gemenskap och få allt stöd du behöver för att nå dina mål. Med X60-appen har du allt du behöver för en holistisk hälsoupplevelse direkt i din ficka.

Dagliga Utmaningar

I appen får du dagliga träningsutmaningar som sätter din kondition och styrka på prov. För att göra det så enkelt som möjligt att följa varje utmaning, är varje övning åtföljd av en tydlig videoinstruktion. Med dessa visuella guider kan du säkerställa korrekt teknik och få det mesta ut av varje träningspass, oavsett din erfarenhetsnivå. Ta varje dag som en ny chans att utvecklas med hjälp av vår app!

Måltidsdatabas

Använd vår omfattande måltidsdatabas för att planera och spåra dina måltider. Appen innehåller detaljerad näringsinformation och rekommendationer för att hjälpa dig att äta på ett sätt som stöder dina fitnessmål.

Live träning

I vår app kan du enkelt delta i våra veckovisa live-sessions. Varje vecka presenterar vi interaktiva träningssessioner i realtid, där du kan tränar tillsammans med andra deltagare. Med bara några klick i appen kopplar du upp dig och kan följa med i sessionen, oavsett var du befinner dig. Missa inte chansen att känna gemenskapen och energin från våra live-träningar!

Vägledning för viktminskning

Få tydliga guider och expertstöd för att hjälpa dig att gå ner i vikt under våra träningsprogram.