Personlig Träning med X100 Fitness

Hjälper dig med kost och träning, till en hälsosam livsstil.

1. Konsultation och Behovsanalys

Efter att ha tagit kontakt bokar vi in ett personligt möte, antingen fysiskt eller via videolänk. Under detta möte kommer Madeleine-May att diskutera dina mål, behov och eventuella förväntningar. Det är viktigt för oss att förstå exakt vad du strävar efter så att vi kan skräddarsy ett program som passar just dig.

2. Personlig Hälsoplan

Baserat på dina mål och behov skapar Madeleine-May en personlig träningsplan. Denna plan är inte bara anpassad efter dina träningsmål, utan även din livsstil, arbete och eventuella begränsningar.

  • Kostråd och planering

    Våra planer inkluderar alltid expertkostråd och personlig kostplanering, kompletterat med en omfattande måltidsdatabas. Detta garanterar att du får rätt näring för dina specifika hälsomål.

  • PT-smallgroup pass

    Fria gymträningspass i Trelleborg, motsvarande antalet timmar du tränar med en personlig tränare (PT). Detta erbjudande maximerar din träningseffektivitet och ger dig flexibilitet att träna på egen hand.

  • Kroppsinmätningar

    I våra hälsoplaner ingår kroppsinmätningar utan extra kostnad vid varje PT-session, tillgängliga både i Höllviken och Trelleborg. Dessa mätningar är viktiga för att noggrant spåra din fysiska utveckling och anpassa tränings- och kostplanen efter dina behov.

3. Påbörja Din Resa

Det är dags att sätta igång! Med din träningsplan i hand kommer du att börja träna under Madeleine-May's övervakning. Hon kommer att vara där för att guida dig, korrigera tekniker och ge den motivation du behöver för att nå dina mål.

4. Uppföljning och Anpassning

Träning är en ständigt pågående process. Vi kommer regelbundet att utvärdera dina framsteg och göra nödvändiga justeringar i din träningsplan eller kost för att säkerställa att du ständigt rör dig framåt.

Vanliga Frågor

Hur ofta bör jag träna med Madeleine-May?

Det beror på dina individuella mål och tillgänglighet. Vi rekommenderar dock minst en session per vecka för bästa resultat med PT. Sen rekommenderar vi att man deltar på våra gruppträningspass, som ingår när man tränar med PT.

Vad händer om jag behöver avboka en session?

Vi förstår att livet kan komma emellan. Ge oss 24 timmars meddelande för avbokningar för att undvika eventuella avbokningsavgifter.

Är näring och kost en del av träningsprogrammet?

Absolut! I alla våra planer ingår råd och vägledning gällande kost för att komplettera ditt träningsprogram. Samt en stor måltidsdatabas

Vad händer om jag inte ser omedelbara resultat?

Träning och fysisk utveckling tar tid. Madeleine-May kommer att arbeta med dig för att säkerställa att du gör framsteg. Kommunikation och tålamod är nyckeln.

Jag har en gammal skada. Kan jag fortfarande träna med Madeleine-May?

Absolut. Madeleine-May har erfarenhet av att arbeta med kunder som har tidigare skador. Det är viktigt att du informerar henne om detta så att hon kan anpassa din träningsplan därefter.

Erbjuder ni paketlösningar eller rabatter för långsiktiga engagemang?

Ja, vi erbjuder flera olika paketlösningar och rabatter baserat på antal sessioner du bokar. Kontakta oss direkt för mer detaljerad information.

Vilka betalningsmetoder accepterar ni?

Vi accepterar betalningar med de flesta större korten. Dessutom erbjuder vi även betalningslösningar genom Klarna, som ger dig flexibilitet att betala nu, betala senare eller dela upp betalningen över tid.

Var kan man träna med Madeleine-May

Vi finns i Höllviken, Skanör, Västa Ingelstad och Trelleborg

Ta en första kontakt och starta din resa