Våra Live-Sessioner

I en värld som blir alltmer uppkopplad, där gränserna mellan det fysiska och det digitala suddas ut, strävar vi efter att upprätthålla känslan av mänsklig interaktion och samhörighet. Genom våra veckovisa live-sessioner i X100 appen, ger vi dig en autentisk gruppupplevelse, men med den bekvämlighet och flexibilitet som den digitala världen erbjuder.

Varje live-session är en möjlighet att träna, svettas och skratta tillsammans med en gemenskap av likasinnade, oavsett var i världen du befinner dig. Dessa sessioner leds av våra erfarna träningscoacher, som ser till att varje pass är både utmanande och roligt. Deras expertis och entusiasm ger energi till varje session, uppmuntrar deltagare att ge sitt bästa och skapar en upplyftande atmosfär.

För att säkerställa att ingen missar dessa värdefulla möten, integrerar vi dem noggrant i X60-programmet. En detaljerad tidtabell med alla planerade sessioner tillhandahålls i början av programmet, så att du kan planera i förväg. För att hjälpa dig att hålla dig på banan, skickar appen ut en notis i god tid före varje session, som en påminnelse att göra dig redo. En ytterligare notis skickas precis när sessionen börjar, så du vet när det är dags att sätta igång.

Och oroa dig inte om du skulle vara några minuter sen – livets oväntade händelser händer för oss alla. Vår plattform gör det enkelt att hoppa in i en pågående session, så att du inte missar en sekund av gemenskapen och träningen.

Vi tror att träning inte bara handlar om att bygga en stark kropp, utan också om att bygga starka relationer och en känsla av gemenskap. Med våra live-sessioner hoppas vi kunna erbjuda bägge, och ge dig en upplevelse som både stärker kroppen och berikar själen.

Contact form